5 simpele kledingtips voor mannen

stijlvolle kleding

Hoe kleed je je graag? Draag je graag een nette heren polo? Of toch liever wat anders? Het is goed om eens wat tips te krijgen hoe dat je je eenvoudig en toch netjes kunt kleden. Veel mannen kunnen dat wel eens lastig vinden, maar met onze tips gaat dat een stuk eenvoudiger worden. Vanaf nu weet je zeker dat je netjes en in fijne kleding de deur uit kan gaan. Het enige wat je hoeft te doen is onze tips door te nemen en dan kan het voor jou snel beginnen! Geen onzekerheid meer, maar zelfverzekerd de deur uit gaan met kleding die je graag draagt!

Kleding kopen 

Bezoek de webshop van Genti Clothing eens. Je kunt je hier laten inspireren welke kleding momenteel erg trendy is en dan zie je vast en zeker al iets wat jou aanspreekt. Als je wat hebt gevonden en hebt besteld, dan is het goed om er thuis voor te zorgen dat het schoon en gestreken is voordat je het gaat dragen. Wanneer je online wat hebt besteld, dan pas je het thuis en dan ga je het eerst wassen voordat je het aan doet. Laat het dan goed drogen en als het nodig is kun je het direct strijken en dan ligt het klaar om binnenkort te dragen.

Pasvorm kiezen

Wat voor kleding past er bij je? Welke pasvorm staat je goed? Dit hangt onder andere af van je lichaamsbouw. Kleding mag namelijk niet knellen en ook te ruim is niet fijn. Een broek, overhemd en shirt moet altijd goed aansluiten, dus let daar goed op! 

Ondershirt dragen

Je wil graag een ondershirt dragen maar welke? Bij een overhemd of pullover moet je deze sowieso dragen. Ze hebben vaak een strakke pasvorm en een dunne boordrand. Maar een shirt kan ook een ronde of V hals hebben. Kijk goed wat je wanneer gaat dragen want het moet wel bij elkaar passen.

Wat ga je doen?

Hoe dat je je gaat kleden hangt ook af van de gelegenheid. Wat is de dresscode? Als het casual moet zijn dan moet je niet in een maatpak aankomen. Maar je kunt ook niet overal naar toe in een spijkerbroek en T-shirt. Kijk daarom goed waar je heen gaat en kies een passende outfit. 

Kleed je naar je leeftijd 

Zorg dat je lekker vlot gekleed bent, maar houd wel rekening met je leeftijd. Je moet je niet te kinderachtig kleden.