Behoefte aan advies

Hallo mede motorfanaten. Ik kom hier om te vragen om advies. Net als jullie hou ik erg van motorrijden. De vrijheid om met hoge snelheden overal te kunnen komen, ook locaties die voor andere voertuigen moeilijk toegankelijk zijn. Mijn probleem is echter dat mijn huidige motorkleding erg versleten is en daarom ook toe is aan vervanging. Ik heb veel mooie momenten beleeft in mijn huidige motorpak, ik wou daarom graag opnieuw een motorpak van hetzelfde merk.

51

Het probleem is echter dat de winkel waar ik mijn motorkleding had gekocht failliet is verklaard waardoor het merk helaas ook niet meer beschikbaar is. Ik wou jullie daarom graag vragen om jullie ervaringen te delen van de motorkleding die jullie momenteel dragen. Ik heb vroeger ook veel moeite gehad en veel tijd besteed voordat ik het motorpak had gevonden dat echt bij mij paste. Ik vind het daarom ook extreem jammer dat mijn favoriete merk niet meer wordt verkocht. Ik hoop met behulp van jullie advies en ervaringen een merk en een pak te vinden waar ik tevreden over zal zijn en waarin ik weer mooie momenten kan beleven.

Als het kon zou ik mijn huidige motorkleding graag blijven gebruiken echter zit die vol met scheuren en gaten waardoor het niet alleen te koud is op de koude dagen, het is ook gewoon te gevaarlijk. Een ideale oplossing zou misschien kunnen zijn om mijn motorpak te laten repareren echter ben ik bang dat dit ten koste gaat van het gevoel en de kwaliteit. Ik wou dit echter zeker weten daarom vroeg ik mij af of een van jullie hier ervaring mee heeft. Indien je ervaring hebt met het laten repareren van je motorkleding dan verzoek ik je om deze ervaring met me te delen.