De luxe sneakers van Mason Garments

Jarenlang heb ik sneakers gedragen. Het begon in mijn tienerjaren toen iedereen in AirMax rondliep. Maar mijn liefde voor sneakers liep al snel uit de hand en resulteerde in een ware-verslaving. Nu is niet elke verslaving schadelijk en ben ik niks meer dan blij met de vele sneakers die ik heb (inmiddels 150 paar). Ik doe maandelijks nieuwe ontdekkingen en sinds kort is mijn nieuwe favoriet de luxe sneakers van Mason Garments. Lees snel verder waarom je deze sneakers echt niet kunt laten lopen (pun intended).

Stijlvol Nederlands

Sneakers zijn allereerst bedoeld om sportief te zijn. Dat is nou eenmaal de achtergrond van de sneaker.  Maar wat als je naar je werk moet, maar wel comfortabele schoenen wil dragen? Dan ga je dus voor luxe, stijlvolle sneakers. Mason Garments maakt zulke sneakers en met veel succes! Je zou het aan de naam niet afhoren, maar Mason Garments is een 100% Nederlands merk. Geïnspireerd door gedrevenheid en ambitie heeft Rendi Aditia dit bedrijf opgericht in 2012. Het merk is geboren uit een verlangen om schoenen te hebben die bij zijn eigen wensen en interesses aansloten, dus samen met een aantal partners heeft hij deze wens kunnen realiseren. De naam Mason refereert trouwens naar masonic ideology, wat betekend dat je je omringt door succesvolle mensen. En zo is dit merk in korte tijd uitgegroeid tot een wereldmerk. En dat van Nederlandse bodem!

Mijn favoriet

Mason Garments heeft een grote collectie met verschillende modellen. Namen als Torino, Tia en Milano zijn hen niet vreemd. Maar, tussen al dat moois zit 1 model wat mijn absolute favoriet is! De grijze Tia met rode achterstuk. Wow wat een sneaker! Met dit model steel ik gegarandeerd de show. Of ik nu naar mijn werk ga, of ga stappen met vrienden, ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad over een sneaker als met de Tia. Gemaakt van zacht suède zijn dit de ideale schoenen. Ze zitten heerlijk en lopen perfect! De witte dikke kartelzool met rode hielstuk, zorgt ervoor dat je een uniek paar sneakers aan je voeten hebt zitten. Elegant, doch sportief. En dat is precies waar ik van hou!

Voor dames

En wie denkt dat Mason Garments alleen voor heren is, heeft het mis. Ze hebben een uitgebreide damescollectie die menig vrouwenhart sneller doet kloppen. Dus mocht je nog een cadeau zoeken voor je vriendin… Maak een goede beurt en verras haar met een perfect paar sneakers van Mason Garments!