De perfecte bruidsmeisjes jurk gezien

feestjurkenEen droom kwam uit

Toen mijn beste vriendin vertelde dat ze zou gaan trouwen, kwam er ook voor mij een droom uit. Ik mocht namelijk haar eerste bruidsmeisje zijn! Als meisje is dat alles wat je in je leven wilt, en nu als volwassen vrouw is het nog steeds zo leuk. Het lijkt wel onwerkelijk, en dat terwijl ik niet eens zelf ga trouwen! Ik mocht mijn eigen bruidsmeisjes jurk uitzoeken, en dat mocht zelfs in mijn favoriete kleur zijn: zwart. Misschien is dat niet een klassieke kleur voor een bruidsmeisje, maar mijn vriendin vond het ook een leuk idee. Ik ben toen online gaan zoeken naar wat voor een jurk ik wilde en kwam toen bij een soort cocktail model uit. Het is een vrij simpele jurk, maar wel erg mooi.

Toen ik de prijs zag, heb ik de jurk direct besteld! Nu ben ik alleen nog op zoek naar hoge hakken die ik erbij aan kan. En binnenkort ga ik een kapsel doorspreken met een haarstylist. Samen met mijn vriendin gaan we dan op de dag van de bruiloft onze haren laten doen. Zo hebben we ook nog een beetje quality time. Ik kijk er al helemaal naar uit!