Een naaicursus nabij Den Bosch volgen

Sinds ik de naaicursus Den Bosch heb gevolgd, heb ik de smaak te pakken om zelf kleding te maken. Via Modevakschool Alexia heb ik deze opleiding gestart en ik moet zeggen het was een zeer leerzame ervaring. Het is al mogelijk dat dames vanaf 13 jaar een hobbycursus volgen. Maar het is ook mogelijk om hier erkende diploma’s te halen. Deze school is aangesloten bij het Instituut Cuppens-Geurs waardoor de diploma’s gebruikt kunnen worden in het bedrijfsleven. Zo kan je hier verschillende opleidingen volgen, zoals:

  • Begincursus
  • Costumière
  • Coupeuse
  • Modevaktekenen
  • Lerares

Tegenwoordig ga ik nog wel naar de stad, maar niet om kleding te kopen, maar te bekijken. Zo probeer ik deze thuis dan ongeveer na te maken. 

Zo blij met mijn naaimachine

Voor mijn verjaardag heb ik een naaimachine gekregen en daar ben ik enorm blij mee. Sinds ik de naaicursus nabij Den Bosch heb gevolgd ben ik alleen maar bezig met kleding maken. Voorheen was ik op zoek naar een hobby, maar die heb ik nu wel degelijk gevonden. Nog nooit heb ik een hobby zo leuk gevonden, vooral nu ik mijn kledingkast flink vol heb hangen met de nieuwste creaties van mijzelf. Bedankt Modevakschool Alexia voor de bijzonder interessante lessen!