Een zelfstrikker is toch leuker

vlinderdas

vlinderdas

Meer weten van mode

Weten jullie al wat een zelfstrikker is? Ik had hier nog nooit van gehoord, maar ik wilde graag meer weten van mode. Al snel kwam ik erachter dat een zelfstrikker eigenlijk een vlinderdas is, maar dan een die je zelf strikt. Zoals echte kenners dat doen! De meeste vlinderdassen zijn al vooraf klaar gemaakt en hoef je alleen nog om te knopen. Dit soort dingen vind ik erg leuk om te leren. Meer weten van mode is eigenlijk ontzettend eenvoudig. Je kunt namelijk verschillende webshops en websites raadplegen. Het geeft een hoop inzicht in de keuzes van jouw kleding en de keuzes die je in het vervolg zult of wilt gaan maken. Als man is het ook geen verkeerd idee om meer te weten te komen over mode. Zij kunnen bijvoorbeeld Hemd voor Hem raadplegen, dat is een leuke webshop, specifiek gericht op heren. vlinderdas

Leuke items online gekocht

Omdat ik meer wilde weten over kleding, heb ik ook veel webshops bezocht. Bij Hemd voor Hem heb ik online leuke items voor mijn man gekocht. Natuurlijk was een zelfstrikker ook van de partij, nu moeten mijn man en ik alleen nog uitvogelen hoe wij die dan moeten strikken. Gelukkig heeft Hemd voor Hem daar een handleiding bij geleverd. Dat is ideaal! De kosten bij HemdvoorHem.nl vielen bijzonder mee, zeker voor de kwaliteit die zij leveren. Voor heren is deze webshop dus echt een aanrader! Als jij daar bestelt heb je de beste deals en jouw levering al met een paar dagen in huis.