Gabor schoenen zijn terug van weggeweest

Gabor schoenen

Trends komen en trends gaan. Gabor schoenen waren jarenlang in de mode en zijn nu weer helemaal terug van weggeweest. Gek is dat niet: Gabor maakt trendy schoenen die ook nog goed voor je lichaam zijn.

Modieus

Hoe kan een schoen goed voor je zijn?

Geloof het of niet, maar de meeste mensen lopen op schoenen die niet goed voor ze zijn. Het gaat dan met name om de ondersteuning die je krijgt dankzij een schoen. Een goede zool ondersteunt je voeten en daardoor ook je houding. Als je bijvoorbeeld vaak schuin staat doordat een zool niet mooi uitgelijnd is, dan kan dit op lange termijn klachten veroorzaken in je voeten, benen, rug en nek.

Een goede zool

Een schoen van Gabor heeft echter een zool als geen ander. Deze vormt zich netjes naar je voet en ondersteunt precies op de plekken waar het nodig is. Sommige mensen hebben voeten die een beetje naar binnen staan. Anderen lopen juist een beetje met hun voet naar buiten gekanteld. In die gevallen is een goede zool essentieel. Gabor zolen doen het ontzettend goed als het om ondersteuning gaat maar zijn bovendien ook modieus. 

Comfort

De soorten Gabor schoenen

Gabor maakt veel soorten schoenen. Als je nog niet weet of je meteen helemaal over wil stappen op dit bijzondere merk, dan kun je er ook voor kiezen om te beginnen met een van bovenstaande modellen. Een degelijke sneaker is onmisbaar in elke kast dus dat is een goed model om bij te beginnen.