Goede kapsalon in Breda

Sinds wij zij verhuisd was ik op zoek gegaan naar een kapsalon Breda. In onze vorige woonplaats kwam er altijd iemand aan huis om de haren te knippen. Vaak was dit dan in een recht toe recht aan model, van trends had deze mevrouw nog nooit gehoord. Daarom wilde ik deze keer wel iemand hebben die van de laatste mode op de hoogte was. Vooral omdat je als vreemde in een nieuwe woonplaats toch raar wordt aangekeken. Nadat ik mijn zoektocht via het internet had gedaan, kwam ik terecht bij Chez Philip Coiffure. Hier kan je zonder afspraak heen en mocht het zo zijn dat je even moet wachten dan doe je dat onder het genot van een kop koffie of thee. 

Zeer tevreden over mijn coupe

Nadat ik voor de zekerheid toch maar een afspraak had gemaakt bij deze kapsalon in Breda heb ik mijn haren eens flink onder handen laten nemen. Natuurlijk heb ik eerst met de hairstylist overlegd wat ik wel en niet wilde laten doen aan mijn haren.

Vanaf het moment dat ik de salon uit liep hadden mensen om mij heen al oog voor mijn trendy look. Kan ook niet anders, want deze is met veel zorg en vakkundigheid gerealiseerd.