Keycords kopen bij Keycord-lanyard

Op Keycord-lanyard kun je onder andere keycords kopen. De keycords zijn er in verschillende soorten en maten, je kunt je bijna niet voorstellen hoe groot het aanbod is. Neem maar eens een kijkje op de website van Keycord-lanyard. Je vindt er tevens een enorm groot assortiment aan andere producten. Want naast natuurlijk de keycords, zijn er ook onder meer sleutelhangers, linten en koorden te koop. 

Waarschijnlijk ken je de keycords wel van bijvoorbeeld een evenement of festival. Keycord-lanyard heeft de mogelijkheid de keycords, waar je een pasje aan kunt vastmaken, op verschillende manieren te bedrukken en in verschillende kleuren. Zo kan je je eigen unieke keycords laten maken door hen. De keycords zijn er in verschillende maten en zijn van diverse materialen gemaakt, denk aan kurk of scheepstouw en gerecycled materiaal.

Waarom bij Keycord-lanyard kopen?

Door het unieke uiterlijk van de keycord is op het evenement of festival direct duidelijk wie er thuishoort. En zo krijgen de mensen een leuke herinnering mee. Wellicht dragen ze het keycord thuis en wordt er zo stiekem weer reclame gemaakt. En dat is nooit weg mocht je het evenement nog eens willen organiseren.

Keycord-lanyard heeft vele leuke producten die bedrukt kunnen worden in haar assortiment: hondenriemen en kofferriemen maar ook armbanden, fluitjes en nog meer. Te veel om hier op te noemen! De verschillende artikelen kunnen ook onbedrukt geleverd worden. Dit alles wordt tegen een scherpe prijs en goede kwaliteit aangeboden op de website. Je bestelling wordt tijdig geleverd en de betaling gaat veilig en gemakkelijk. Vraag gerust om een offerte, een team van specialisten helpt graag, geheel vrijblijvend, bij het maken van het juiste ontwerp.