Kledingtips voor het creëren van een gelaagde winterlook

Heb je een skivakantie op de planning staan en zoek je nog naar een nieuwe look? Lees dan verder. We geven je een paar kledingtips voor het creëren van een gelaagde winterlook. We vertellen je onder andere waarom je steeds vaker mensen anoraks ziet dragen op de piste en wat leuke kleurencombinaties zijn. In hoeverre een winterlook geslaagd is, hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur. In deze blog kun je wat inspiratie opdoen.

Tip 1: alles in het zwart

Wat je steeds vaker terugziet op de skipiste de laatste jaren, is matchende kleding. Door bijvoorbeeld alleen maar voor zwart gekleurde items te kiezen, geef je jezelf een trendy look. Er is veel kleding te verkrijgen die zowel mooi als functioneel is. Allerlei slimme details zoals waterdichte ritsen en ventilatieritsen zorgen ervoor dat je droog blijft tijdens het skiën of snowboarden en dat je je spullen veilig kan opbergen.

Tip 2: de anorak

De anorak is één van de laatste trends op het gebied van winterkleding. Omdat veel mensen tijdens hun skivakantie niet alleen skiën, maar bijvoorbeeld ook steden verkennen, is het ideaal om een jas te hebben die zowel mooi is op de piste als op een koude dag in de stad. De anorak is daarvoor het meest geschikt. Deze hippe jas kun je herkennen aan de gesloten voorkant. Dit ontwerp houdt je warm, maar geeft je ook een trendy look.

Tip 3: alles van dezelfde collectie

Zoek je naar matchende items? Als je geen inspiratie kan vinden voor een leuke kleurcombinatie of het lastig vindt om te beoordelen hoe goed kleding bij elkaar past, kies dan voor items uit dezelfde collectie. Als alle items uit dezelfde collectie komen, weet je zeker dat de items qua stijl bij elkaar passen. Bij World of Alps kun je RSD kleding kopen die allemaal een trendy en functioneel ontwerp hebben. Laat je inspireren en help jezelf aan een leuke outfit voor je komende skivakantie.

Tip 4: handschoenen

Handschoenen mag je niet over het hoofd zien. Het dragen van handschoenen heeft natuurlijk vooral met comfort te maken. Maar het is ook belangrijk dat je handschoenen passen bij je outfit. Handschoenen kunnen je look maken of breken. Je vindt bij World of Alps Eska winterkleding. Je kunt kiezen uit diverse warme wanten en handschoenen met een tijdloos ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies voor een leuke kleurcombinatie.