Studio Anneloes; een Nederlandse successtory

Inmiddels draait Studio Anneloes al weer een aantal jaar mee aan de top van de Nederlandse modemerken en dat is niet voor niks. Het bedrijf is het klassieke voorbeeld van een Nederlandse successtory die het verdient om gedeeld te worden. Dat verhaal delen we graag met je in dit artikel. Het merk staat bekend om haar comfortabele kleding die stijlvol is en heerlijk draagbaar. Van mooie basics tot spannende eyecatchers. Je vindt het allemaal bij het bedrijf dat ook veel aandacht besteedt aan duurzame productie en het behoud van onze planeet. Ben je nieuwsgierig geworden? Dat snappen we wel. Lees maar snel verder.

Van idee naar succesvol concept

In 2006 is Studio Anneloes begonnen als tijdelijke showroom van oprichtster Anneloes van der Heijden. Deze was zo succesvol dat haar man 2 jaar later ook in het bedrijf stapte om de groei van het bedrijf te kunnen bijbenen. Inmiddels staat er een professionele organisatie die nog steeds groeit. Het merk is niet meer weg te denken uit de wereld van de Nederlandse designers en de actieve vrouw die houdt van het leven is fan van dit bedrijf met haar mooie collecties. Steeds meer vrouwen vinden de mooie kleding van de studio en komen terug voor meer. Niet alleen de basics zijn populair, ook de eigentijdse eyecatchers die elk seizoen het levenslicht zien gaan als zoete broodjes over de toonbank. We kunnen nog veel mooie dingen verwachten van dit jonge, enthousiaste bedrijf.

No planet B bij Studio Anneloes

Bij Studio Anneloes doen ze meer dan alleen kleding maken. Ze kiezen ervoor om dat op een hele bewuste manier te doen en proberen hun footprint zo laag mogelijk te houden. Ze gebruiken materialen die milieuvriendelijk geproduceerd worden, op lage temperatuur te wassen zijn en niet gestreken hoeven te worden. Dat scheelt al een flinke belasting op het milieu. Daarnaast hebben ze een eigen footprint meter om inzichtelijk te maken hoe het bedrijf de aarde belast. Uiteraard is het streven om die voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Verder kun je van elk kledingstuk zien welke reis het heeft afgelegd om bij jou terecht te komen.

Kleding voor de succesvolle vrouw

Het kenmerk van Studio Anneloes is dat ze bekend staan om hun kleding voor de succesvolle vrouw die volop in het leven staat. Het maakt niet uit of ze succesvol is in haar carrière, haar opleiding, haar gezin managen, haar sociale leven of dat allemaal combineert. Jij bepaalt jouw eigen succes en Annelies draagt daar graag aan bij door comfortabele kleding voor je te maken die jou helpt om volop in beweging te zijn en je mooiste leven te leven.

Comfy kleding bij Studio Anneloes

De kleding die Studio Anneloes fabriceert is heerlijk comfortabel. Er is een speciale lijn die kledingstukken maakt van Travel Kwaliteit, een stof die speciaal voor het merk ontwikkelt wordt van duurzame materialen en bekend staat om haar elasticiteit. Ongeveer 90% van de kleding wordt gemaakt met dit fijne materiaal, dat zowel in een winter- als een zomeruitvoering te krijgen is.

Wil jij jouw garderobe uitbreiden met dit geweldige merk? Klik hier om te bestellen!