Style je boho look met de nieuwste sieraden bij Ibizamode

Sieraden dragen is dé manier om jouw gypsy stijl te onderstrepen. Draag een lange ketting met schelpjes, combineer verschillende armbanden met elkaar of ga voor ring met een mooie versiering. Sieraden zeggen veel over jouw stijl, dus vergeet bij het samenstellen van je perfecte zomergarderobe zeker je sieraden niet.

Hippy Chick Ibiza

Ben je op vakantie geweest? Deze vraag ga je vast veel horen als je de sieraden van Hippy Chick Ibiza draagt. Deze kettingen en armbanden lijken namelijk van ver te komen. En eigenlijk komen ze dat ook. Hippy Chick Ibiza is een winkeltje op Ibiza en de vibe hier is net zo zomers als de sieraden: kleurrijk en vol vrolijkheid.

Ibizamode

De sieraden van Ibizamode zijn zo zomers als met blote voeten in het zand dansen. Combineer de lange en rijkelijk met schelpen en kralen versierde kettingen met een ruisende maxi jurk om je outfit zo bohemian mogelijk te maken.

MOOST Wanted

De sieraden van MOOST Wanted zijn perfect voor een festival. Ze zijn stoer, mystiek en rinkelen. Je kunt de collectie van ringen, armbanden en kettingen perfect met elkaar combineren. The more the merrier! Bijzonder zijn de riemen die je ook als ketting kunt dragen. Om je heup zijn ze een sexy accessoires die ieder danspasje van jou kenbaar maken.

Esperanza-Deseo

Deze bijzondere armbanden worden gecreëerd van restmaterialen uit de mode-industrie. Hierdoor zijn de armbanden duurzaam en hebben ze een verhaal. De bedels symboliseren geluk, hoop en liefde. Naast dat deze armbanden dus heel mooi zijn, hebben ze ook iets te vertellen. Ben jij net zo’n fan als wij?

Miss June

Versier jezelf met de vrolijk gekleurde oorbellen, armbanden en kettingen van Miss June. Zonder twijfel doen deze sieraden je denken aan zwoele zomeravonden die eindeloos lijken te duren. Verlies jezelf in de sfeervolle ontwerpen met schelpen, kralen en felgekleurde details.

Free Minded

De oorbellen van Free Minded zijn ware kunstwerkjes voor je oren. Met hun muntjes, kralen en franjes toveren ze iedere outfit om tot een bohemian outfit. De oorbellen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, dus je hoeft niet te kiezen als je meerdere kleuren als lievelingskleur hebt. Dan bestel je ze gewoon allemaal!