Tips bij het kiezen van private label nagellak

Nagellak

Je hebt je eigen beautymerk en nu lijkt het je heel leuk om nagellak te gaan verkopen. Moet je dit dan zelf laten maken? Nee hoor, je kunt ook kiezen voor private label nagellak! Dit is al bestaande nagellak waarop jouw eigen logo kan worden gedrukt. Hoe kies je nu de juiste private label nagellak voor jouw merk? In dit artikel geven we je een aantal tips.

Mooie nagellak


Bedenk wat jouw wensen zijn

Om een goede keuze te maken tussen de verschillende soorten private label nagellak, zul je eerst moeten bedenken wat jouw wensen zijn. Wil je nagellak in normale kleuren of ben je op zoek naar nagellak met speciale effecten? Wat vind je belangrijker: de kleur of het effect van de nagellak of de duur dat het op de nagels blijft zetten? Is het voor jou belangrijk dat de nagellak niet op dieren is getest? Vraag jezelf al dit soort dingen af en maak hier een lijst van. Zet de punten die voor jou het belangrijkst zijn bovenaan.


Bekijk de recensies

Het kan zijn dat je denkt de perfecte nagellak te hebben gevonden, maar dat het bedrijf niet betrouwbaar is. Ze leveren niet of te laat of de nagellak is misschien helemaal niet wat het lijkt. Zoek daarom eerst recensies op over het bedrijf waar je de nagellak wilt gaan afnemen. Aan de hand hiervan kom je erachter of het bedrijf netjes levert en of de producten van goede kwaliteit zijn.

Private label nagellak


Testen

Heb je inmiddels één of meerdere leveranciers uitgekozen die aan jouw wensen voldoen en waar je tegen de juiste prijs kan inkopen? Dan is het tijd om testmonsters op te vragen. Je wilt de nagellak natuurlijk wel eerst testen voordat je een grotere lading koopt!