Trendy schoenen Venlo

Voor zeer mooie schoenen Venlo, moet je eens naar de winkel van Remy gaan. Deze is te vinden in de Klaasstraat 40, Venlo. Maar ook via de website kan je al een kijkje nemen wat voor een collectie hier allemaal te koop is. Zoek je een sportief model, of juist een elegante instapper, het is hier allemaal te koop. Mocht je op zoek zijn naar mooie laarzen, maar nog niet weet of deze een hoog of een laag model moeten zijn, vraag dan de hulp van één van de medewerkers. Deze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen zo voor jou de juiste keuze maken.  

Een paar blauwe instappers

Omdat ik al een tijd op zoek was naar leuke schoenen in Venlo, had ik besloten om naar de stad te gaan. Met een goede vriendin zijn wij naar de winkel van Remy gegaan. Hier werden wij leuk geholpen en de verkoopster deed er alles aan om de juiste modellen aan ons te showen. Op een gegeven moment kam zij met een doos aan en hierin zaten de stappers waar ik al zo lang naar op zoek was. Ik kon mijn geluk niet op en nog elke dag zit ik te stralen wanneer ik mijn nieuwe laarzen aantrek.