Wat is de Soopl Fashion Trolley?

Ben je een fashiondesigner en heb je elke maand een show? Ik kan me helemaal voorstellen hoe moeilijk het is om met alle kleren en schoenen te lopen. Een normale trolley is ook niet handig, want de grote kleren kun je niet in stoppen. Wanneer je een normale trolley gebruikt heb je ook het probleem van inpakken en uitpakken en het gezeur met hangers. Daarom is de Soopl Fashion Trolley de beste oplossing voor jou. Maar wat is het precies? In dit artikel kun je meer lezen over wat de Soopl Fashion Trolley precies is.

De Soopl Fashion Trolley is de professionele oplossing voor een professioneel, duurzaam en draagbaar rolrek. Het is een volledige verzameling van jouw nieuwe kledinglijn, hoed en schoenendozen. Deze trolley kun je op de hobbelige stoep en andere ongelijke oppervlakken gemakkelijk trekken. En als het leeg is, klap je het in zodat het gemakkelijk kan worden meegenomen en opgeborgen. De Soopl-modekarretje is gemaakt om het rondsnuffelen met kleding en schoenen gemakkelijker en minder stressvol te maken.

Hoe is de Soopl Fashion Trolley ontstaan

Arjan Kaan ontwierp het concept 10 jaar geleden toen hij als accountmanager voor een Nederlands modemerk werkte. Hij moest regelmatig rekken vol kleren van de ene plaats naar de andere vervoeren, maar vond de bestaande modellen rolrek onhandig en moeilijk hanteerbaar. Ongemak was zijn constante metgezel. Hij schetste een ontwerp voor een rolrek en legde het op het verkeerde been. In de loop van het volgende decennium werkte hij voor verschillende bedrijven en hield hij zijn tekening verborgen in zijn portefeuille. Vervolgens sloeg hij de handen in elkaar met een jonge industriële ontwerper. Hij liet zich inspireren door ontmoetingen met mode- en marketingprofessionals en brainstormde ook met potentiële kopers. Zo stabiel en sterk is deze trolley, dat je het zelfs kunt gebruiken om tussendoor van de ene naar de andere fotosessie te haasten. Zorg er gewoon voor dat je eerst remt.

De eigenschappen van deze trolley

De Soopl Fashion Trolley is een modewagen die uitstekend werkt. Het wandelt gemakkelijk langs hobbelige trottoirs of drempels. Het is stabiel en gemakkelijk in en uit te vouwen. En het ziet er geweldig uit. Hieronder een specificatie van de Soopl Fashion Trolley:

  • De Soopl Fashion Trolley is gemaakt van duurzame kunststof onderdelen
  • De buizen van deze trolley zijn gemaakt van aluminium en metaal, hierdoor is de trolley zeer stevig.
  • De Trolley heeft 4 grote en zeer stevige rubberen wielen. De wielen rollen soepel, waardoor de trolley ook gemakkelijk in hobbelige oppervlakken rolt.
  • Wielkast met geïntegreerd spatbord, zodat de trolley beschermt wordt tegen water en vuil.
  • Er is ook een net om de kledingstukken te beschermen.
  • De trolley is zoals eerder aangehaald, opvouwbaar voor eenvoudig transport.
  • De Soopl Fashion Trolley is 90 cm lang, 60 cm breed en 160 cm hoog
  • De Soopl Fashion trolley weegt maar 11,5 kg.
  • De zijbalken hebben een maximale capaciteit van 15 kg.

Met de Soopl Fashion Trolley kan jouw event helemaal niet stuk. Deze trolley is speciaal voor jou gemaakt. Je kunt het voor een goedkope prijs kopen en je krijgt kwaliteit voor je geld. Plaats dus gauw jouw bestelling!