Wilt u zichzelf verwennen? Koop dan hier een Coeur de lion armband!

Mijn moeder wil al een hele tijd een coeur de lion armband en het is nu al bijna kerst dus ik besloot online te gaan zoeken waar ik deze kan aanschaffen. Ik kwam terecht op de website deblaker-exclusief.nl en hier verkopen ze kleding, sieraden, horloges, lederwaren, wonen en kunst. Ik typte in de zoekbalk coeur de lion armband en er kwamen 121 resultaten tevoorschijn dus ik had veel keuze. Ze hebben de coeur de lion armband in het zilver met kristallen, gevlochten textiel, verzilverd geëmailleerde mesh, nappa leer met pavé kristallen, goud roestvrijstaal, rosé goud roestvrijstaal, synthetische tijgeroog met Swarovski kristallen en roestvrijstaal en nog veel meer. Mijn moeder houdt wel van een wat rustigere armband dus niet met te veel kleuren of bedelen dus ik denk dat ze de coeur de lion armband met een bijpassende horloge wel erg leuk gaat vinden. Ze hebben een coeur de lion armband geschenk set en hierbij zit een klassieke gouden, witte en zilveren kleuren en fonkelende kristallen op. Het materiaal is van roestvrijstaal goud, mineraalglas, japans quartz uurwerk, roestvrijstaal goud horlogeband. De specificaties zijn bij de coeur de lion armband de lengte horlogeband: 17,5 cm, breedte: 1,6 cm, hoogte, 0,7 cm, horloge sluiting is een vouwsluiting roestvrijstaal verguld. Waterdichtheid is 4 ATM. De coeur de lion armband wordt altijd geleverd met een stukje satijn in een premium designer etui en met een echtheidscertificaat. Ik besloot ook een kijkje te nemen bij de horloges zodat ik ook gelijk een cadeau kan aanschaffen voor mijn lieve vader en broer. Ze verkopen heren horloges in verschillende merken zoals een klassieke Jacob Jensen, Rolf Cremer, Picto, Georg Jensen, Mondiane en Projects Watches. Mijn vader houdt van goude sieraden en mijn broer van zilver dus de keuze is wel makkelijker te maken omdat ze hier een groot assortiment van hebben. Mijn vader zal de Jacob Jensen New Series 758 wel mooi vinden. Deze is van roestvrijstaal met goude en bruine accenten. Het formaat van de horlogekast is 36mm, en het materiaal glas is van mineraal glas gemaakt. Mijn broer gaat de Jacon Jensen horloge Strata 277 mooi vinden, deze is gemaakt van roestvrijstaal en is 3 AMT waterdicht en heeft een horlogeglas van mineraal glas. In het horloge zit een betrouwbaar Zwitsers Ronda quartz uurwerk. Deze heeft een diameter van 36mm.

Coeur de lion armband en horloges

Dit is een hele fijne site om verschillende soorten spullen aan te schaffen, ze hebben een groot assortiment van kleding, sieraden, horloges en lederwaren waar u uit kunt kiezen. In de productbeschrijving staat er waarvan het gemaakt is wat ook fijn is om te weten. Die sieraden die u koopt worden met een echtheidscertificaat geleverd zodat u altijd bewijs heeft. Als u contact wilt opnemen kunt u uw contactgegevens achterlaten en hun beantwoorden z.s.m. uw vraag.

U kunt de website ook bezoeken

Ik heb mijn kerstcadeaus gevonden dus ik raad de website aan omdat:

  • U een certificaat van echtheid krijgt
  • U een groot assortiment heeft om uit te kiezen
  • U uw producten nog 14 dagen kan retourneren

Wilt u meer weten dan kunt u de website DeBlaker-Exclusief.nl zelf ook bezoeken.