De RVS ashanger ‘duif’ van UitvaartUniq

Iedere week vertelt een van onze medewerkers wat meer over een assieraad dat hij of zij erg mooi of bijzonder vindt. Dit keer vertellen wij u graag wat meer over De ashanger duif – RVS, een prachtig vormgegeven ashanger met een sterke symboliek & verkrijgbaar voor een Eerlijke (scherpe) prijs bij UitvaartUniq.nl.

Uitvaart

De RVS ashanger Duif

De ‘ashanger duif – RVS’ is prachtige ashanger in de vorm van een duif van RVS met een moderne uitstraling. Naast de symbolische betekenis van de duif is het vooral de moderne en abstracte vormgeving van het sieraad dat de aandacht trekt. De duif is in diverse culturen het symbool voor de levensgeest, de adem en de ziel. Daarnaast staat de duif als symbool ook voor onder andere liefde, de vernieuwing des levers, vrouwelijkheid en moederlijkheid en behoorde bij de hemelgodinnen en de koninginnen van het heelal. Binnen het Christendom is de duif vooral een symbool van de heilige geest. Diverse vormen van symboliek zijn dus van toepassing op de duif.  Dit assieraad heeft een holle ruimte voor een kleine, symbolische hoeveelheid as, een haarlok of een beetje aarde van het graf van uw overleden dierbare. Deze ruimte bevindt zich bovenaan de ashanger en kan met een schroefje afgesloten worden. De ashanger is gemaakt van verzilverd RVS en is glanzend afgewerkt.Deze ashanger wordt exclusief halsketting (collier) geleverd, maar u kunt deze wel eenvoudig meebestellen. Kies bij de optie ‘inclusief halsketting’ voor de optie JA indien u een ketting wenst. Vervolgens kunt u kiezen uit diverse RVS kettingen.

Ashanger van RVS, zilver en goud bij UitvaartUniq.nl. Naast de RVS duif ashanger vindt u een prachtige collectie ashangers van RVS bij UitvaartUniq.nl, allemaal voor de vaste scherpe prijs van Euro 39,- incl. BTW. Maar ook prachtige ashangers in de vorm van een duif zijn zowel in zilver als in goud direct online bestelbaar.