Een goede kapsalon in Spijkenisse

Ben je klaar met je bloempot kapsel en ben je op zoek naar een kapsalon Spijkenisse, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Quality One Hairsalon werken gediplomeerde hairstylisten die van elk model een trendy coupe kunnen maken. Hier kan ik over meepraten omdat ik hier pas geleden ben geweest en ik er spijt van heb dat ik hier niet eerder ben geweest. Voorheen liet ik mijn haren door een thuiskapper knippen, maar van mode had deze nog nooit gehoord. Het gevolg was dan ook dat ik vaak met een ouderwets model de straat op moest.  

Voel mij jaren jonger

Toen ik een afspraak bij de kapsalon in Spijkenisse had gemaakt en vertelde dat ik graag een andere coupe wilde hebben, werd mij gezegd dat dat geen probleem was. Maar toen ik naar de zaak ging, keken zij mij raar aan. Kreeg meteen het idee dat zij medelijden met mij hadden omdat ik met een ouderwets kapsel door het leven ging. Eenmaal plaats op de stoel genomen ging de kapper aan de slag. Natuurlijk werd er wel aan mij gevraagd wat precies de bedoeling was, maar dat leek mij nogal duidelijk. Het resultaat is nog mooier dan verwacht, ik voel mij wel 20 jaar jonger!