De beste behandelingen bij Kliniek Veldhoven

kliniek veldhoven

Goed geholpen!

Kennen jullie Kliniek Veldhoven al? Voor mij is dit een naam die al meerdere malen voorbij is gekomen. Echter wist ik nooit precies wat zij allemaal uitvoeren en daarom had ik ook nooit gedacht dat ik er zo vaak terecht zou komen. Zonder intentie was ik een aantal maanden geleden op de website van Kliniek Veldhoven terecht gekomen. Toen zag ik dat zij de behandeling uitvoeren die ik het allerliefst wilde: een ooglidcorrectie. Toen heb ik direct contact opgenomen met Kliniek Veldhoven en een gesprek met hen gepland. Zij lieten mij weten hoe het hele proces van een ooglidcorrectie verloopt en wat er achteraf gebeurt. Ook lieten zij een te verwachten resultaat zien en dat was alles dat ik wilde! Het duurde niet lang of ik had een afspraak voor een ooglidcorrectie gemaakt met Kliniek Veldhoven.

De ooglidcorrectie is goed verlopen en een tijdje later kwam ik nog een keer terug naar Kliniek Veldhoven voor een controle afspraak. Alles zag er goed uit en dat vond ik zelf natuurlijk ook!

kliniek veldhoven

Gekozen voor een ooglidcorrectie en liposuctie!

Graag wilde ik weer cosmetica kunnen dragen zoals ik dat vroeger ook deed. Nu ik mijn ooglidcorrectie heb gehad is dat geen probleem meer! Omdat ik zo goed geholpen ben door Kliniek Veldhoven wilde ik ook een liposuctie laten uitvoeren in de kliniek. Dat plan wordt binnenkort uitgevoerd en daar ben ik ook erg blij mee. Ik vertrouw er op dat ik mij straks zekerder en mooier voel en dat is natuurlijk heel veel waard!