Leuk uitje? Zorg dat je nagels er goed uit zien

Ga jij een dag, weekend of weekje weg? Zorg er dan voor dat je nagels er goed uitzien. Nagellak maakt je look namelijk helemaal af. Er is ontzettend veel keuze. Van rood tot nude en van goud tot blauw. Ben je op zoek naar een nagellak voor een bijzondere gelegenheid? Of wil je weten welke nagellak het beste bij jou past? Lees dan verder. Is deze tekst vertel ik je namelijk meer over normale nagellak, gellak en mooie kleuren.

Verschil normale nagellak en gellak

Het grote verschil tussen gel nagellak en gewone nagellak is dat de gellak langer blijft zitten op je nagels. Dit komt door de gel die aan de nagellak is toegevoegd, hierdoor blijft dit langer en beter op je nagels zitten. Nagellak en gellak zijn beide te koop in veel verschillende kleuren. Van natuurlijke kleuren tot felle kleuren, het is tegenwoordig mogelijk om je nagels te versieren met de mooiste kleuren. De normale nagellak blijft ongeveer zeven dagen op je nagels zitten. Daarentegen blijft gellak twee tot drie weken zitten. Niet alle nagellak merken verkopen gellak. De merken OPI, CND, Gellac en Yinger verkopen bijvoorbeeld gellak.

Kleuren nagellak

Vroeger lakte iedere vrouw haar nagels in dezelfde kleur. Nu heb je veel meer keuze in nagellak kleuren. Hierdoor kun je tegenwoordig een kleur kiezen die bij jou past en je look helemaal afmaken. Op deze manier kan het veel zeggen over je persoonlijkheid. Bedenk dus goed wat je wilt uitstralen. Zo is rode nagellak vaak elegant en vurig. Daarentegen is witte nagellak meer iets voor het type less is more. Komt het woord ingetogen niet in jouw vocabulaire voor of heb je zin in iets feestelijks? Dan is neon nagellak iets voor jou. Met zwarte nagellak geef je een stoer tintje aan je outfit, terwijl je met roze juist iets liefs uitstraalt. Dit zou dan ook een goede kleur zijn voor bijvoorbeeld een bruiloft. Wil je gaan voor gellak? Bij de Gellak sets van Yinger kun je kiezen uit wel bijna 100 kleuren