De modetrends van 2022

Ieder jaar is het weer spannend wat voor (te) gekke trends er dit jaar weer bedacht zijn. Het is opvallend dat er steeds vaker trends terugkomen die jaren geleden ook in waren. Een voorbeeld hiervan is de low-waist jeans. Vroeger heb jij dit gegarandeerd gedragen, maar toen eenmaal de high-waist jeans er was, wilde jij niets anders meer aan. Dit jaar kun jij dus die low-waist jeans weer tevoorschijn halen als je hem nog hebt.
Een kleur die je deze zomer veel gaat zien, maar die lang niet iedereen goed staat is geel. Botergeel om precies te zijn.

Schoenentrends

Nog een trend die terug gaat komen deze lente en zomer is de ballerina. De ballerina is er in allerlei stoffen, zoals leer en linnen. Een andere trend die heel hip is onder de jeugd en jong volwassenen is de plateau schoen. Een laars met plateau zolen of een sandaal met plateau zolen, het kan allemaal. Stiekem toch best fijn dat je jezelf wat langer kan maken en er fashionable uit ziet op hetzelfde moment. Een trend die nooit weggaat is het dragen van slippers. Een Ipanema slipper is ideaal voor ieder moment. Ook de collectie Reef slippers zijn top voor iedere gelegenheid, zowel het strand of een romantisch etentje.

Tips voor tijdens het winkelen

Natuurlijk wil jij bovengenoemde trends in huis halen voordat de trends alweer overgewaaid zijn. Met de volgende tips shop jij zo effectief mogelijk:

  • Plan zo min mogelijk op de dag, zodat jij in alle rust kunt shoppen.
  • Weet waar je naar op zoek bent, dit scheelt veel twijfelen en zoeken in de winkels.
  • Ga er alleen op uit. Dit scheelt tijd met voor de ander rondkijken en jouw eigen mening over een item is het belangrijkst.
  • draag een jeans die makkelijk te combineren is met topjes. Zo zie je snel of iets goed staat.
  • Neem een tas mee die niet in de weg hangt tijdens het kijken in de rekken, zoals een schoudertas.