Altijd modieus: de witte hoed 

Een wijs iemand zei ooit: “Met een witte hoed is het onmogelijk ontevreden te zijn. Ik draag er elke dag een!”. En vele eeuwen later bleek deze oude wijze het bij het juiste eind te hebben. Waarom? In de zomer is niks beter een witte hoed, wit reflecteert immers alle lichtstralen van de zon waardoor deze hoed elk hoofd koel kan houden. De witte hoed, die het hoofd koel houd, heeft daarnaast een ongekend hoog stijl-niveau want wit is goed met alles te combineren wat er voor zorgt dat u deze zomer er te gek uit zal zien. De witte hoed is al sinds jaar en dag in trek en voor goede redenen, want wanneer heeft u ooit een witte hoed gezien waar u niet jaloers op was? Het is nu, meer dan ooit te voren, de tijd om een witte hoed aan uw collectie toe te voegen.  

Meer dan een hoed alleen 

De witte hoed, een product waar u nooit mee mis kan gaan want de hoed biedt naast de verkoeling ook protectie tegen genekkige zonnestralen die het leven kunnen belemmeren. Daarom raden ook vele professionals aan om naast uw gloednieuwe, makkelijk schoon te houden, witte houd een zonnebril te dragen. De witte hoed kan ook voor uw veel betekenen, zeker als u op dit moment een hoed in uw leven mist, of zoekt voor een uitbreiding van uw hoeden collectie is het zeker de moeite waard om eens een witte hoed uit te zoeken. 

Geen betere tijd dan nu 

Witte hoeden zijn de afgelopen jaren voordelig dan ooit geworden, dit ondanks dat de kwaliteit vele malen hoger is geworden maakt dit de beste tijd om een witte hoed te kopen. Gemakkelijk breidt u ook uw kleding collectie uit met eens wat anders dan een t-shirt of een broek, namelijk een witte hoed, die anderen verstelt zal doen staan. De witte hoeden zullen nog vele decennia in de mode blijven want er gaat natuurlijk niks boven een witte hoed.