Dames Sneakers

Wist je dat sneakers zijn ontworpen om comfortabel, veilig, goed te passen en vooral om stil te zijn? Vandaar de naam sneakers, zodat mensen zonder geluid konden rondsluipen.

Tegenwoordig maak je je misschien niet al te veel zorgen over hoeveel lawaai je sneakers maken, maar je wilt wel dat ze trendy, functioneel en van topkwaliteit zijn.

Dus of je nu op zoek bent naar een paar dames sneakers voor mode, comfort, hardlopen … we hebben alle best beoordeelde dames sneakers hieronder op een rijtje gezet.

Skechers Genter Bronaugh werk- en foodserviceschoen

Elke schoenenlijst moet de beste zwarte sneakers bevatten, en de Skechers Genter Bronaugh is precies die sneaker. Of je nu in de foodservice, de detailhandel of een andere branche werkt, een gemeenschappelijke uniforme taak en vereiste is de antislip zwarte schoen.

Skechers weet dat je een drukke vrouw bent die een betrouwbare schoen nodig heeft om op te kunnen rekenen. Of je nu aan het werk bent, de kinderen van school haalt of een ontspannende wandeling maakt, er is geen betere keuze dan deze klassieke zwarte sneaker.

Adidas Ultraboost

We kunnen allemaal genieten van wandelen, maar geen lijst met de beste dames sneakers zou compleet zijn zonder een topkeuze voor trainingen.

De beste trainingen voor vrouwen beginnen met de beste schoenen en Adidas heeft nu hun Ultra Boost-schoen voor een ultra-training. De sneaker heeft een buitenzool met zwemvliezen voor stabiliteit en aanpassingsvermogen aan de voet. Het maakt ook gebruik van Primeknit-materiaal dat ademend en stijlvol is.

Saucony ProGrid Integrity ST2 wandelsneaker voor dames

Als je nog nooit van Saucony hebt gehoord, dan heb je nog nooit onderzoek gedaan naar de beste wandelschoenen voor dames.

Saucony is zo praktisch als maar kan. Het biedt comfort op plaatsen waarvan je niet wist dat je uw voet nodig had. Zo zorgt de stretchzone in de voorvoet voor een comfortabel en vergevingsgezind voorvoetkussen. Dan geeft proGrid demping je extra demping in een lichtgewicht formaat.

Ten slotte zorgt de niet-afgevende rubberen buitenzool voor de schokabsorptie die je nodig hebt, terwijl hij de schoen ook veilig maakt voor gebruik binnen of buiten, zonder dat er een enkele slip achterblijft.

Puma CELL-fase

Puma doet het weer. Met hun nieuwste trainingssneakers voor dames maakt het niet uit waarvoor je traint, deze schoenen zijn stabiliteit.

De CELL Phase-schoen maakt gebruik van hun nieuwste CELL-technologie om stabiele demping te creëren met een straatontwerp verpakt in een slank silhouet.

Je zult onmiddellijk comfort en stabiliteit opmerken in een ideale lichtgewicht schoen.

De rubberen buitenzool zorgt ook voor maximale tractie en duurzaamheid. Dit betekent dat je sneaker eindelijk zo snel, hard en lang kan gaan als je kunt. Bij Puma kunt je, zoals altijd, ook vertrouwen op stijl.

De suède buitenzool biedt een gladde afwerking, terwijl de verscheidenheid aan kleuropties bij elke persoonlijkheid past.