De leukste kettinkjes voor het najaar.

Sieraden…. Kun je er ook geen genoeg van krijgen? Sieraden zijn dé manier om jouw look helemaal af te maken. Daarom ga ik je ook informeren over de leukste sieraden voor in het najaar, in het bijzonder over kettingen. Het aanbod is immens, zo is er een ketting met hanger, subtiele ketting, mega ketting, patroon ketting en nog zoveel meer. Het is dan ook begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Het kiezen lijkt een onmogelijke zaak. Nu het toch steeds kouder wordt in ons kikkerlandje is het een goed idee om eens te kijken naar de herfst- en winter trends van dit jaar. Zo ga jij in ieder geval trendy de deur uit!

Goud

De kleur goud is altijd al populair geweest, maar is ook zeker op het gebied van sieraden onmisbaar. Het lijkt nooit genoeg te zijn, des te meer goud er in de sieraden zit, des te beter het eruit ziet. Je kunt onder andere bij Finaste terecht voor gouden sieraden. De kleur goud zorgt voor een super mooi effect en is te combineren met bijna elke outfit. Er zijn kettinkjes verkrijgbaar in een lange lengte, maar ook in een korte lengte of in een middenweg. Je hebt ze met en zonder bedeltje, met of zonder patroontje. Het maakt eigenlijk niets uit, want met goud kun je nooit de mist in gaan.

Schakelkettingen

Wat dacht je van de schakelketting? Hier heb je onbeslist wel eens van gehoord als je een beetje op de hoogte bent van sieraden. Schakelkettingen zijn alsmaar populairder geworden en zijn dit jaar al zeker niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het enigste verschil met een aantal jaar geleden is dat de schakelketting iets dunner en eleganter is geworden.

Persoonlijke touch

En de sieraden met je eigen naam erin of met je initialen gegraveerd? Ook die zijn onmisbaar in 2021. Ze geven je hele look een persoonlijke touch. Het is daarom super leuk om zelf te dragen, maar je kunt ze ook weggeven aan bijvoorbeeld een geliefde. Een lekker persoonlijk cadeautje dus, als het niet voor jezelf is dan wel voor een ander.

Sieraden met je initialen erin gegraveerd zijn ook erg trendy op dit moment. Deze sieraden met persoonlijke touch zijn leuk om zelf te dragen, maar ook erg geschikt om cadeau te geven. Naast initialen zie je ook data (geboortedata, trouwdata, jubileumdata…) of vingerprints op sieraden. De sieraden krijgen zo dus een hele bijzondere betekenis en zijn daarmee echt uniek!

Klein en subtiel

De laatste trend is klein maar fijn. Less is more, wordt er weleens gezegd. Hoe minder sieraden je dus draagt, des te beter. Subtiele sieraden voeren de boventoon, maar voor een opvallender resultaat kun je deze ook gerust samen dragen. Een dun kettinkje met een bedeltje eraan kun je dus op zichzelf dragen, maar ook combineren met een subtiel armbandje en een dun ringetje. Probeer het alleen wel zo minimalistisch mogelijk te houden. Het voordeel van deze trend is dat je de subtiele sieraden eigenlijk altijd en dus het hele jaar door kunt blijven dragen, bij iedere gelegenheid!