Een bijzonder goede merk : Schiesser

Iedereen van de wat oudere garde weet als geen ander dat Schiesser een merk is wat al vele jaren bestaat. Dit ondergoed staat al vele jaren bekend om zijn hoge kwaliteit. Niet alleen zit dit ook bijzonder goed, het blijft na het wassen ook in model. Vaak heb ik met wat onbekende merken dat deze na verloop van tijd een hele andere vorm gaan aannemen en ik genoodzaakt ben om deze weg te gooien. Daarom hou ik het maar bij één soort merk, eentje waarop je echt kan vertrouwen. Bij Kousen & Zo koop ik altijd mijn ondergoed, maar ook voor panty’s en kousen ben je hier aan het juiste adres.  

Geweldige service

Omdat ik alleen maar Schiesser ondergoed draag en koop, ga ik hiervoor alleen maar naar één zaak, Kousen & Zo. In deze winkel word je altijd heel fijn geholpen en nemen zij de tijd voor je wanneer je niet weet wat je precies moet kopen. Zo heb ik altijd de moeite met de juiste maat te nemen, maar daar hebben de medewerkers in deze winkel precies de juiste kijk op. Mocht je aankoop op de één of andere manier niet goed zijn , dan kan je deze ruilen, maar kan mij haast niet voorstellen dat dit nodig is.