Nieuwste voorjaarstrends voor de mannen

voorjaarstrends frisse kleuren mannenmode

De meeste mannen zijn gek op mooie kleding en schoenen. Komt dat nou even mooi uit, want de nieuwste voorjaarstrends heren kleding is weer gesignaleerd. En de collectie is supergaaf kan ik je vertellen hoor. Frisse kleuren, mooie speelse prints en unieke items passeren de revue. Kom alvast in de stemming door een kijkje te nemen op Heerenzaak.nl. De modetrend voor heren voor aankomend voorjaar is met name gebaseerd op unieke items, zachte tintjes en  tropische printjes. Er is dus voor ieder wat wils. Van een zakelijke outfit tot een sportieve en casual look. Eén ding is zeker, de modetrends voor het voorjaar zijn heel divers, de heren kunnen hiermee een compleet eigen stijl creëren en zich uitleven door diverse items met elkaar te combineren.

Bretonse trui

Een lichtgewicht trui is ideaal voor de warme of juist onverwachte kille lentedagen en mag niet ontbreken in jouw eigen collectie heren kleding. Een dunnere trui zorgt ervoor dat jij niet te warm gekleed gaat en tegelijk geen kou vat. Wat is een betere variant dan een Bretonse trui? Het is al sinds jaar en dag een klassieker onder filmsterren en vele anderen. Draag deze trui in een blauwwitte variant met lichtere jeans zodat er een subtiel contrast ontstaat tussen de twee. Een blauwe jacket zorgt ervoor dat je de wind en regen tegenhoudt indien nodig. Daarnaast is zo’n  lichtgewicht jacket ook perfect om mee te nemen in je tas. Dit is een outfit waarbij blauw domineert en waarmee jij als man stijlvol de dag doorkomt.

Portemonnee onmisbaar in een mannen broekzak

De klassieke portemonnees voor heren blijven bovenaan de lijst van basisaccessoires. Je komt er nu eenmaal niet omheen, want je moet je geld ergens laten. Ondanks het feit dat een portemonnee niet bepaald een opvallende accessoire is, is het wel een item welke je vrijwel elke dag gebruikt. Ieder heeft zijn eigen favoriete model. Zo zijn er creditcard houders, smart wallets of juist de klassieke portemonnee. Ga op zoek naar jouw favoriet, koop je portemonnee en geniet ervan elke dag.