The Sneaker voor alle sneaker liefhebbers.

1 The sneaker een super website wat betreft het uitzoeken van de beste sneakers. Dit heb ik zelf al een paar keer mogen ervaren. Laatst was ik op zoek naar nieuwe Nike schoenen voor mijn broertje die vierde namelijk bijna zijn verjaardag. En ik wilde hem dus graag nieuwe schoenen als cadeau geven. Dit komt doordat hij alleen tijd lang de nieuwste Nike’s wilde hebben. Die hebben al zijn vrienden ook en hij kan natuurlijk niet achter lopen dacht ik zo. Zo ben ik dus naar de website toe gegaan om te kijken of ze er op stonden. En ja hoor je had vele verschillende keuzes in kleur en opdruk.2

Bestellen voor mijn broertje.

Na dat ik het model had uitgekozen was het alleen nog de taak om daadwerkelijk te bestellen. Dit ging heel gemakkelijk. Zo werd ik doorverwezen naar de website van de daadwerkelijke aanbieder. Voor ik ging betalen besloot ik eerst wat recensies te lezen. Die bleken heel erg goed te zijn zo vielen ze erg in de smaak en was het dus alleen nog betalen en een datum van aflevering kiezen.

Service van het bbedrijf

De service was echt super ik was de dag van levering toevallig op kantoor dus ik kon er voor kiezen om ze daar af te laten leveren. Ik kreeg ze netjes in pakket en mooi op tijd zeker een aanrader dus dit bedrijf.3